Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου για διοργάνωση συλλαλητηρίου την Πέμπτη 14/02/13

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κάλεσμα σε συλλαλητήριο την Πέμπτη, 14/02/13, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Σε συνέντευξη τύπου στις 28-01-2013, προτείναμε τη διοργάνωση παντρικαλινού- πανεργατικού συλλαλητηρίου, για να αναδειχθεί το ζήτημα των απολύσεων, της εργοδοτικής και κρατικής τρομοκρατίας, καθώς και της ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και άποψης. Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν εργατικά σχήματα και συλλογικότητες. Το συλλαλητήριο εξαγγέλλεται για την Πέμπτη,  14/02/13,  στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια το συλλαλητήριο να πλαισιωθεί από όσο το δυνατό περισσότερα εργατικά σχήματα και να στηριχτεί από την ίδια την εργατική τάξη.
Τις μέρες πριν το συλλαλητήριο, αλλά και μετά από αυτό, θα διοργανωθεί καμπάνια, με εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, εγγραφές στα σωματεία, κλπ.
Καλούμε σύσσωμη την εργατική τάξη των Τρικάλων, καθώς και όλες τις οργανώσεις της, με ενιαίο μέτωπο να αντιμετωπίσουμε την επιθετικότητα των καπιταλιστών, της κυβέρνησης και της Τρόικας.
Ενάντια στο πογκρόμ των απολύσεων, την εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία, την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και άποψης, την απαγόρευση των απεργιών.
Εργατική αντεπίθεση!

Όλοι  στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 14/02/13 στις 19:00,στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Τρίκαλα, 2/2/2013
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου