Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καταχρηστική απόλυση εργαζόμενου!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες ιδιωτικοί υπάλληλοι, καταγγέλλουμε στην εργατική τάξη των Τρικάλων την καταχρηστική απόλυση του εργαζόμενου Ν. Γ., μέλους του ΔΣ του Σωματείου Λογιστών Ν. Τρικάλων, από τον εργοδότη της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.Βασική αιτία της απόλυσης,
υπήρξε η συνδικαλιστική δράση του εργαζόμενου!
                         
Συνάδελφοι, οι αντεργατικοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί, διευκολύνουν την ασυδοσία οποιουδήποτε εργοδότη ο οποίος μπορεί πλέον να απολύει όποτε θέλει ή όταν δεν απολύει, να έχει τους εργαζόμενους να δουλεύουν με όρους σύγχρονων σκλάβων και συνάμα να τους τρομοκρατεί και να τους τιμωρεί για να μην αναπτύσσουν συνδικαλιστική δράση!

Η Ε.Ε., το ΔΝΤ, η κυβέρνηση-υπηρέτης της Τρόικας και του κεφαλαίου, έχουν μετατρέψει σε ζούγκλα τους εργασιακούς χώρους.

Η τρομοκρατική αυτή  απόλυση δεν πρέπει να  μείνει χωρίς απάντηση, όπως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ και ο εργασιακός μεσαίωνας που μας επιβάλουν οι καπιταλιστές. Η εργατική τάξη των Τρικάλων και όλης της χώρας, σύσσωμη  πρέπει να καταδικάσει τις απολύσεις. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ να παλέψουμε να ανακληθούν. Πρέπει να διακηρύξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να μην περάσουν οι αντεργατικές ρυθμίσεις, για την απαγόρευση των απολύσεων, για την ικανοποίηση των διεκδικήσεών μας και να κινηθούμε αποφασιστικά να αναδείξουμε, να υπερασπιστούμε και να στηρίξουμε ενεργά μια εργατική κυβέρνηση η οποία θα ικανοποιήσει τις διεκδικήσεις μας, κόντρα στα συμφέροντα της Τρόικας και των καπιταλιστών. Με ΕΝΙΑΙΟ μέτωπο όλων των εργαζομένων, στη βάση των κοινών μας προβλημάτων, μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σωματείου Λογιστών, στηρίζουμε έμπρακτα τον εργαζόμενο Ν.Γ. και όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί τα δικαιώματά του, από όποιο πολιτικό ή συνδικαλιστικό χώρο προέρχεται. Ζητήσαμε να συγκληθεί άμεσα το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για να καταδικάσει την τρομοκρατική απόλυση και να συντονίσουμε τη δράση μας με το Σωματείο Λογιστών. Συνάμα, να δούμε τη δράση μας πιο συντονισμένα, μαζί με άλλα σωματεία, για να  οργανωθούμε όλοι οι εργαζόμενοι και άνεργοι από όλους τους κλάδους απέναντι στο τσουνάμι των απολύσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ιούλιος,2013





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου