Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν τα κομματικά τους απωθημένα»


(13/6/2014, 08:48) Δεν κατεβαίνει στις εκλογές η Συνδικαλιστική Ενότητα Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

                                      Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

          Σε απάντηση της οργανωμένης καταγγελίας της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Τρικάλων έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

          Συνάδελφοι εργαζόμενοι και άνεργοι γινόμαστε μάρτυρες για ακόμα μία φορά  μιας οργανωμένης προβοκάτσιας εναντίον του συνδυασμού μας γιατί τολμήσαμε να γράψουμε νέα μέλη με μοναδικό σκοπό να εξυψώσουμε την αγωνιστικότητα του κλάδου μας που τα τελευταία χρόνια χτυπιέται αλύπητα από τους κυβερνώντες  και από την εργοδοσία.
          Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία μας κατηγορεί ότι μέσα σε μία μέρα μαζέψαμε 255 αιτήσεις, είναι ένα μεγάλο (ψεύδος) διότι οι εγγραφές αυτών είναι αγώνας σχεδόν ενός έτους σε αντίξοες συνθήκες  με απειλές και εκφοβισμούς.

          Μας καταγγέλλουν ότι είμαστε ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ  και ότι δεν στηρίζουμε τα συμφέροντα των Ιδ.Υπαλλήλων, τους ενημερώνουμε ότι η φτώχεια και η εξαθλίωση την οποία καταγγέλλουμε καθημερινά δεν έχει χρώμα.
          Μας καταγγέλλουν ότι μέσα στις αιτήσεις υπάρχουν άτομα τα οποία συμμετέχουν στα 5μηνα προγράμματα
 Εργασίας της ΓΣΕΕ.

          Δηλώνουμε ότι μπροστά στην προβοκάτσια που πάνε να μας στήσουν τους ενημερώνουμε ότι κανένα άτομο από τα 5μηνα δεν συμμετέχει  στην διαδικασία αυτή.

          Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους Ιδ.Υπαλλήλους να κλείσουν τα αυτιά τους στις Σειρήνες  και στους Προβοκάτορες.

          Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για τα συμφέροντα των συναδέλφων.

          Καλούμε τους ακομμάτιστους συναδέλφους  σε μία καινούργια προσπάθεια που όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε μακριά από κόμματα και πολιτικές ,διότι το μόνο που μας ενδιαφέρει  είναι η επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων  και όχι η επαναστατική γυμναστική που κάποιοι προσπαθούν μέσα από Αγωνιστικές Πρωτοβουλίες να βγάλουν τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ.
          Δηλώνουμε ως ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία διότι δεν δεχόμαστε κομματικά καπελώματα από κανέναν .-

                                                                   ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
                                                    ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου