Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014



Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

Στην καταγγελία μας για τη βιομηχανία παραγωγής αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο που έχει στηθεί από την πλειοψηφία του, ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ, απάντησε ο συνδυασμός που από κοινού κατέβασαν στις προηγούμενες εκλογές τα συνεταιράκια, λέγοντας ότι: «…Δηλώνουμε ότι μπροστά στην προβοκάτσια που πάνε να μας στήσουν τους ενημερώνουμε ότι κανένα άτομο από τα 5μηνα δεν συμμετέχει  στην διαδικασία αυτή…».
Με τον τρόπο αυτό παραδέχονται ότι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και τα χρησιμοποίησαν για τις αιτήσεις εγγραφής, προέρχονται από τα διάφορα προγράμματα κατάρτισης και τα σεμινάρια που οργάνωσαν κατά καιρούς για να τα κονομάνε κάποιοι επιτήδειοι και οι ίδιοι να συμμετέχουν στον αποπροσανατολισμό και στο ξεγέλασμα των ανέργων και να αναδεικνύονται σε παράγοντες υλοποίησης ρουσφετιών με το αζημίωτο πάντα.
  • Είναι οι ίδιοι, αυτοί, που σε μια μέρα φέρνουν 255 αιτήσεις εγγραφής στο σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με αυτούς που τροφοδοτούσαν τα σωματεία οικοδόμων Μεγαλοχωρίου και περιχώρων, Διαλεχτού κλπ για να παράγουν Αντιπροσώπους, με αποτέλεσμα στα Τρίκαλα να φέρονται ψηφίσαντες οικοδόμοι παραπάνω από ότι στην Αθήνα (στην Αθήνα ψήφισαν 2.953 και στα Τρίκαλα πάνω από 3.500)!
  • Είναι αυτοί οι ίδιοι που στα σωματεία παρουσιάζουν χιλιάδες ψηφίσαντες και στις συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου φέρνουν 10-15 ανθρώπους!
  • Είναι αυτοί, οι ίδιοι, που ρίχνουν ανάθεμα στα αντεργατικά μέτρα της συγκυβέρνησης και κανένα συγκεκριμένο και πρακτικό μέτρο δεν παίρνουν για να οργανώσουν και να συντονίσουν τους αγώνες διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την συγκυβέρνηση και την Τρόικα στην υλοποίηση της αντεργατικής τους πολιτικής η οποία οδήγησε και οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και την εξαθλίωση.
  • Είναι αυτοί, οι ίδιοι, που σαν επιλοχίες μαζί με το κράτος, έβαλαν στη σειρά τους χιλιάδες άνεργους για να δουλέψουν 5 μήνες με μισθό πείνας, για να ξεγελάσουν την πείνα τους και την εξαθλίωση τους.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, απειλούν κιόλας ότι δεν θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία του σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων, προαναγγέλλοντας την διάσπασή του και την ίδρυση άλλου σωματείου, διασπώντας με τον τρόπο αυτό τους εργαζόμενους σε κυβερνητικούς και μη.
Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ, οι οποίες βρίσκονται πίσω από την βιομηχανία παραγωγής Αντιπροσώπων και τώρα πίσω από την επιχείρηση διάσπασης και διάλυσης του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων! Μια διάσπαση την οποία θα χειροκροτήσουν η  συγκυβέρνηση και οι καπιταλιστές διότι αυτοί θέλουν τους εργαζόμενους πολυδιασπασμένους και διαιρεμένους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους των Τρικάλων να καταδικάσουν τους διασπαστές και να απομονώσουν τους εμπνευστές και οργανωτές της διάσπασης οι οποίοι είναι και
βιομήχανοι και παράγουν Αντιπροσώπους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους-μέλη του σωματείου να μην νομιμοποιήσουν την διασπαστική ενέργεια της ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ, να αγνοήσουν τα κελεύσματα τους και να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες του σωματείου την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17/6 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, και να ψηφίσουν και να αναδείξουν στο τιμόνι του σωματείου τις συνεπείς εργατικές δυνάμεις που ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων και προβάλουν την αναγκαιότητα του ενιαίου εργατικού μετώπου για την απόκρουση της επιθετικότητας των καπιταλιστών, την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων και κατακτήσεών μας!

Εμπρός για σωματείο μαζικό-αγωνιστικό-ενωτικό-δημοκρατικό

Τρίκαλα 13Ιούνη 2014
Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου