Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014



Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Ανέργων Τρικάλων

Ανακοίνωση-Κάλεσμα

Εργαζόμενοι-νες,, λαέ των Τρικάλων
Η κυβέρνηση και το κράτος των καπιταλιστών του Ισραήλ, στο πλευρό των αμερικάνων, στα πλαίσια των συνολικών σχεδιασμών του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην περιοχή, για την αρπαγή των πόρων και την οικονομική και πολιτική κυριαρχία, σφαγιάζει σήμερα το λαό της Παλαιστίνης.
Οι <<ίσες αποστάσεις>> και οι λογικές των παπαγάλων των καναλιών και κάποιων πολιτικών κομμάτων, ότι  <<ρουκέτες ρίχνουν και οι μεν και οι δε>>, κρύβουν την στάση όλων αυτών, στο πλευρό των δημίων, Ισραηλινών και Αμερικάνων.
Ως εργάτες-διεθνιστές, καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη σφαγή της εργατικής τάξης και του λαού της Παλαιστίνης, από τους καπιταλιστές του Ισραήλ και τους σύμμαχούς τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές.
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης, που διοργανώνονται την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 8:30 το απόγευμα στην Κεντρική Γέφυρα Τρικάλων και καλούμε την εργατική τάξη και το λαό των Τρικάλων να πάρει μαζικά μέρος στη συγκέντρωση, δείχνοντας την αλληλεγγύη του στους εργάτες και το λαό της Παλαιστίνης.


Τρίκαλα 17 Ιουλίου 2014
 Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Ανέργων Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου