Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ N. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  24-04-2016
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων ΤΡΙΚΑΛΩΝ  καλεί κάθε εργαζόμενο στο εμπόριο να συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο Κυριακή 24/4/2016 ενάντια στην κατάργηση της,
Η  πάλη των εργαζομένων με αίτημα ¨ Κυριακή υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα  για όλο το χρόνο¨ είναι αναπόσπαστα δεμένη με την πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Το  ζήτημα της Κυριακάτικης  Αργίας είναι στρατηγικής σημασίας  για το μεγάλο εμπορικό κεφάλαιο, τις πολυεθνικές του κλάδου και συνδέεται με την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου. Στόχος τους είναι η μονοπώληση της αγοράς με εργαζόμενους σύγχρονους σκλάβους χωρίς δικαιώματα.
Καλούμε κάθε εμποροϋπάλληλο να:
-Συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία στο εμπόριο , να  μπει μπροστά στην οργάνωση του αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, στο κλάδο, μέσα από τη δημιουργία Επιτροπών Αγώνα και συσπείρωση στο κλαδικό σωματείο. Να πάρει θέση μάχης απέναντι στο πόλεμο που έχει κηρύξει κυβέρνηση – κεφάλαιο – ΕΕ και αφορά το σύνολο των δικαιωμάτων και κατακτήσεων του.
– Να βγει  μπροστά ,απορρίπτοντας το νέο έγκλημα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το οποίο βάζει ταφόπλακα στο δικαίωμα μας στη κοινωνική ασφάλιση.
                                                            
– ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
¨      Όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, νομοθετική κατοχύρωση της.
¨    Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν το ωράριο.
¨     Κατάργηση της μερικής απασχόλησης και του ωρομίσθιου, των συμβάσεων    ορισμένου χρόνου και όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και μετατροπής τους  σε 8ωρες συμβάσεις αορίστου χρόνου.
¨     Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
¨     Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων.
«Όλοι στους δρόμους για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα! Οργανώνουμε την αγωνιστική απάντηση, προετοιμάζουμε τη 48ωρη απεργία»,  για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που δημοσιοποίησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
   Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/04/2016 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ  ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 Π.Μ
                                                                                           ΤΟ Δ.Σ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου